Jom Menang RM100 Cash Back Dengan Maybank Cards – Maybank Rain Money Contest

Assalamualaikum,

Hari ni nak update pasal contest. Tadi masa nak check payment customer kat Maybank2u saya ternampak satu contest tengah berjalan. Nama contest tu ialah ‘Rain Money Contest’. Apa dia Rain Money Contest? Setiap kali kita berbelanja guna Maybank Cards tak kisahlah debit kad ataupun kredit kad maka kita berpeluang untuk menang RM100 setiap jam.

Maybank rain money Jom Menang RM100 Cash Back Dengan Maybank Cards   Maybank Rain Money Contest

 

Saya yakin most of orang Malaysia mesti ada Maybank Card tak kisahlah kredit kad ataupun debit kad. Dan ramai jugak yang suka swap kad untuk beli barang. Kalau yang kaki shopping online memang confirmlah akan guna card melainkan transaction boleh guna Paypal ataupun Western Union. Tapi tak ramai yang tau guna kan. So inilah peluang untuk gunakan Maybank Kad kita.

Cara dia simple je :

1. SMS – MONEYNo KAd Send kepada 66628

2. Shopping guna Maybank Cards

Tak susahkan nak menang RM100. Mana tau tiap-tiap jam beli barang. Untuk maklumat lanjut bolehlah refer Facebook Maybank

pixel Jom Menang RM100 Cash Back Dengan Maybank Cards   Maybank Rain Money Contest
 Jom Menang RM100 Cash Back Dengan Maybank Cards   Maybank Rain Money Contest Bean Moreno (1356 Posts)

Seorang skinhead yang suka menulis blog, berkongsi maklumat dan mecari sedikit mata pencarian dari blog

Wordpress Jom Menang RM100 Cash Back Dengan Maybank Cards   Maybank Rain Money Contest

Comments

comments

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge