I am The Importer – Unboxing The China Box #Part 1

Assalamualaikum,

Hari ni nak share apa yang berkitan dengan entri semalam. Semalam saya ada cerita pasal Western Union. Hari ni nak share apa yang saya import dari China. Pernah dengar ‘Football Casual Clothing‘. saya import baju dari China.

 

Cheras 20131017 00343 I am The Importer   Unboxing The China Box #Part 1

 

Nilah rupanya box yang di hantar dari tanah besar. Actually ni dah trip ke 6. Biasanya kalau buat trading dengan orang-orang sana memang diorang akan send by EMS. Even mahal sikit tapi EMS ambil masa yang pendek skit berbanding airmail.

Macam yang saya cakap berniaga baju budak-budak casual. Apa kata kita try unboxing apa ada kat dalam ni….

 

Cheras 20131017 00344 I am The Importer   Unboxing The China Box #Part 1

 

Ni antara barang-barang yang saya bawak masuk. Kali ni saya bawak masuk satu jenis je. Ada jaket dengan baju polo. Benda ni memang kalau budak casual diorang cari.

Ramai orang tanya saya kenapa nak kena ambil dari China. Kenapa tak beli dari Malaysia ataupun Thailand. Jawapannya senang sebab takde :). Barang-barang macam Stone Island ni susah dapat. Kat China je ada buat replika. Kat tempat lain mungkin ada tapi harga dia mahal.

Kalau nak ushar barang bolehlah try like page Dress Like Casual. Kat situ ada macam-macam barang :).

p/s:

Berniaga memang seronok tapi nak kena prepare mental. Nanti saya akan share icon smile I am The Importer   Unboxing The China Box #Part 1

pixel I am The Importer   Unboxing The China Box #Part 1
 I am The Importer   Unboxing The China Box #Part 1 Bean Moreno (1363 Posts)

Seorang skinhead yang suka menulis blog, berkongsi maklumat dan mecari sedikit mata pencarian dari blog

Wordpress I am The Importer   Unboxing The China Box #Part 1

Comments

comments

2 Thoughts on “I am The Importer – Unboxing The China Box #Part 1

  1. wow.. best la wat bisnes.. hehe

    p/s jom men FM2013. giler bes!
    Que recently posted..Football Manager 2013 memang berhantu | Ong Que SweeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation