Selamat Datang Ke ‘Larkin’ Nunez

Assalamualaikum,

Semalam adalah perlawanan penting bagi Pasukan JDT sebab ia adalah pelawanan timbal balik untuk Piala FA. Kegagalan Darul Takzim FC untuk menang semalam akan menyebabkan mereka hanya boleh ushar dari jauh je Piala FA. Saya dan kawan-kawan turun ke Stadium Shah Alam sebagai pencari masalah bukan sebagai fan dan kami port betul-betul di sebelah Fans Selangor dan berseberangan (habis jawa) curva UltraSel. 

562981 515281128534830 1549721705 n Selamat Datang Ke Larkin Nunez

 

Seperti yang kita nampak ka atas ni adalah gambar palyer baru untuk JDT. Yang tengah-tengah tu Lionel Jorge Nunez yang mana dia menggantikan star Spain iaitu Daniel Guiza. Semalam adalah perlawanan pertama Nunez untuk JDT dan itu memang saya tunggu-tunggu nak tengok apa hebatnya dia ni. Sebelum ni saya cuma layan beberapa video pasal dia. Disebabkan semalam saya datang bukan sebagai penyokong mahupun Boys of Straits maka saya duduk di belakang gol sahaja hehe. Jadi tak nampaklah cara Nunez score. Jom layan video ni untuk clear picture :

 

Seperti yang anda nampak pada saat 0.01 hingga 003 time tu kami sedang buat kerja kami haha… Terbaek lah 2 gol dari Nunez. So kat sini apa yang saya dapat cakap dia ada gaya sedikit macam Guiza yang mana rembatan dia mak aih macam torpedo. Saya tau ramai yang kutuk dia buncit tapi apa guna six pack kalau tak boleh score. Apapun saya respect dengan Mahali dan Wak Amri dengan kesungguhan. Yang saya tak faham kenapa Fandi keluarkan si Awe awal sangat. Bagi saya baik suruh Safee je keluar haha. Apa pendapat korang pasal match semalam? Boleh share dengan saya terutama yang pi stadium hehe… Yang penting JDT menang 2-1 dan 4-2 penalti icon wink Selamat Datang Ke Larkin Nunez

 

p/s:

Harap Nunez boleh buat satu perubahan macam mana Guiza buat hehe

pixel Selamat Datang Ke Larkin Nunez
 Selamat Datang Ke Larkin Nunez Bean Moreno (1359 Posts)

Seorang skinhead yang suka menulis blog, berkongsi maklumat dan mecari sedikit mata pencarian dari blog

Wordpress Selamat Datang Ke Larkin Nunez

Comments

comments

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge