Jom Withdraw Paypal

Assalamualaikum,

Selamat petang pada semua. Buat-buat kerja dah tak sedar dah nak pukul 4. Entri kali ni nak share something yang penting untuk blogger. Saya rasa rata-rata blogger ada akaun paypal. Tapi ada juga yang still takde sebab bagi mereka tak penting. Yelah depa dah masyuk dengan Nuffnang so buat apa nak ada Paypal. Tapi bagi saya, blogger yang mengharapkan USD masuk ke dalam akaun Malaysia Paypal ni sangat penting sebab segala transaction Advertiser adalah melalui Paypal sebelum masuk ke dalam akaun Maybank.

 

paypal banner Jom Withdraw Paypal

Credit to Ammara

 

Macam yang saya bagitau tadi saya berblog tak bergantung 100% Nuffnang. Kenapa? Sebab terlalu ramai blogger mengharapkan duit Nuffnang so tak perlu lah nak rasa tertekan kalau income tak sebanyak orang lain. Saya banyak gunakan service lain macam Payperpost, Poslinks, dan Buy Blog Review. Tak perlulah saya nak cerita pasal program yang saya cuba. Nak tau boleh try sebab link pun saya dah bagi. Apa yang saya boleh cakap tu semua bukan SCAM sebab dah ramai yang cuba dan berjaya hehe. Ok bila dah dapat payment mesti nak keluarkan so jom tengok macam mana nak withdraw duit paypal.

1. Login masuk akaun

2. Klik Withdraw

3. Klik Withdraw To Your Bank Account

 

paypal1 Jom Withdraw Paypal

Apa yang perlu anda tahu?

* Masa register perlu ada kad VISA ataupun Mastercard (debit card pun boleh)

* Bayaran RM3 dikenakan untuk pengeluaran kurang RM400

* Transaction ambil masa 2-3 hari waktu bekerja (dh macam TM plak)

 

4. Klik Submit

 

paypal2 Jom Withdraw Paypal

 

Tu je cara macam mana nak withdraw ataupun cash out bak kata dak-dak Nuffnang hehe bezanya boelh dilakukan bila-bila masa. Actually bahasa paling sesuai untuk Paypal ni ialah Online Banking sama je macam Maybank2u dan CIMB Click. So pada yang berjina-jinak nak main USD silalah bikin satu akaun Paypal. Kalau tak macam mana nak dapat payment kan hehe.

 

p/s:

Dah lama tak dapat job akibat Alexa Rank yang teruk bulan lepas icon wink Jom Withdraw Paypal

pixel Jom Withdraw Paypal
 Jom Withdraw Paypal Bean Moreno (1359 Posts)

Seorang skinhead yang suka menulis blog, berkongsi maklumat dan mecari sedikit mata pencarian dari blog

Wordpress Jom Withdraw Paypal

Comments

comments

25 comments

  1. Memang ramai lagi blogger yang belum nampak kepentingan PayPal. Yelah, duit Nuffnang dah masyuk, buat apa guna PayPal lagi kan. Diorang taktau PayPal ni ada banyak lagi kelebihan lain.

    Dengan PayPal jugak boleh shopping online kat online shop yang jual barang2 dengan harga lebih murah dari kedai2 biasa.

    Selain tu boleh jugak buat duit lebih contohnya bila ada ahli PayPal lain yg perlukan fund, kita boleh jual kat diorang. Rate berapa nk jual tu pandai2 la. Ada orang yg sanggup beli walaupun kita bagi rate tinggi. Kan untung tuu..

    Banyak lagilah kegunaan PayPal ni. Tak rugi apa2 kalau buat akaun PayPal. Bukan kena bayar pun.
    Anarm recently posted..Ninetology Insight dengan Rebat RM200 Pakej Komunikasi BeliaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge