Car Seat Pliko Untuk Nazheem

Assalamualaikum,

Semalam dah tentu ramai yang tengok Anugerah Industri Muzik 19. Saya terpaksa layan sebab satu umah melayan. TV ada satu je so terpaksa lah buang nafsu bola ;). Macam yang kita tau parents yang ada baby satu dari item wajib beli ialah car seat.

 

Kajang 20121110 010281 Car Seat Pliko Untuk Nazheem

Maaf car seat ni agak berabuk haha. Ni lah car seat yang mama belikan untuk Nazheem. Kalau orang lain semua pakai jenama Sparco lah takpun Mclaren tapi saya tak pandangpun mungkin sebab bajet tak berapa nak mengizinkan.

Tapi bak kata orang tua-tua dulu membazir tu amalan syaitan jadi sebelum disamakan diri saya yang beriman ni dengan syaitan baik berjimat haha. So untuk berjimat car seat Pliko jadi pilihan. Harga dia tak berapa nak mahal sekitar RM99 je. Bila tengok jenama dengan harga mesti ramai yang tanya selesa ke? Ok ushar gambar bawah ni :

 

IMG 20121108 01021 Car Seat Pliko Untuk Nazheem

Nampak tak betapa selesanya Nazheem tidur dalam car seat Pliko. Siapa kata murah tak bagus. Yang mahal tu kadang-kadang sebab  brand je bukan kualitipun ;).

p/s:

Mahal tak semestinya bagus, bagus tak semestinya mahal

pixel Car Seat Pliko Untuk Nazheem
 Car Seat Pliko Untuk Nazheem Bean Moreno (1359 Posts)

Seorang skinhead yang suka menulis blog, berkongsi maklumat dan mecari sedikit mata pencarian dari blog

Wordpress Car Seat Pliko Untuk Nazheem

Comments

comments

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge