Debut Gol Balotelli Untuk Liverpool | UCL 2014/2015

Assalamualaikum,

Setelah beberapa tahun tak qiamullail bola semalam buat kali pertamanya bangun untuk tengok first game Liverpool dengan player muda di pentas UCL. Setelah kecewa sedikit kalah dengan Aston Villa awal pagi Ahad so harapan saya untuk match ni ialah Liverpool kena menang kalau tak memang wall facebook akan dibanjiri provokasi yang amat menyayat hati. Pagi tadi Liverpool lawan kelab dari Bulgaria yang bernama Ludogorets. Saya pun forst time dengar nama kelab ni tapi kita tengok fact pasal kelab ni…

10704215 856578347686397 5247073016446570832 o Debut Gol Balotelli Untuk Liverpool | UCL 2014/2015

Kelab Ludogorets ni memang kalau ikut hakikatnya nama dia tak pernah dengar tapi kalau ikut dia pernah kalahkan beberapa kelab ada nama kat europe dan dia pernah duduk 16 top team dalam europa league last season. Walau apapun stat diorang macam biasa semua fans Liverpool cuma nak menang je supaya 3 mata tetap di Anfield dan rata-rata fans Liverpool nak tengok debut gol Balotelli. Kita tengok line up Liverpool untuk pagi tadi :
Continue reading

Tak Mampu Jangan Pakai

Assalamualaikum,

Lama saya tak menulis dalam blog cap ayam ni.Terlalu busy dengan perniagaan ‘fake item’ yang dikeji ramai haha. Tajuk tak mampu jangan pakai ni ada kena mengena dengan apa yang saya sedang buat ni.

wpid no fake1 Tak Mampu Jangan Pakai

Tak mampu jangan pakai ni bunyi nya agak kasar dan kalau ikut hati kalau orang tu cakap depan muka memang tapak adidas dah melekat kat pipi dia. Orang macam ni lebih sesuai saya cakap orang yang kurang peradaban dan terlalu nak sangat jadi ‘true’.

Continue reading

Lagu Raya For U To C

Assalamualaikum,

Hari raya dah semakin hampir. Memang kalau time-tima macam ni orang tengah sibuk buat perisapan raya macam buat kuih, shopping raya dan yang paling best DJ Radio memang tengah syok keluarkan lagu raya. Lagu raya kalau nak diikutkan yang sedap didengar tetap lagu raya lama. Memang kalau dengar mood raya tu sampai. Lagu baru pun bukan takde yang best tapi masalahnya lagu raya yang baru kebanyakan ialah lagu raya yang tak macam lagu raya. Pernah dengar lagu raya For U To C?

 


Ni lah dia lagu raya For U To C. Actually lagu ni lagu lama cuma dibarukan je. Ni kira rebranding 4U2C. Yang bikin group ni pun Dato AC Mizal. Rentak sama cuma beat dia laju kan skit. For U To C ni gambungan pelawak-pelawak Malaysia. Yang ada dalam ni Shuib Sepahtu, Kumpulan Bocey,Ajak Shiro, dan Dato AC Mizal. Video clip dia sangat sempoi. Walaupun dengan melodi yang baru lagu still best.

p/s:

Kejap je dah nak raya icon smile Lagu Raya For U To C

Liverpool Shopping Pemain Untuk Season Baru

Assalamualaikum,

First of all takziah untuk keluarga penumpang pesawat MH17 yang telah ditembak dan terhempas di sempadan Russia-Ukraine. Hari ni nak cerita pasal team pasal Liverpool shopping pemain untuk season baru. So saya harap takde yang anggap saya tak sensitif dengan apa yang berlaku. Ok macam yang kita tau Liverpool FC dah kehilangan satu tonggak utama dalam team iaitu Luiz Suarez yang telah berpindah ke Barca minggu lepas. Serius bagi saya pemergian dia satu kehilangan besar…

0 Liverpool Shopping Pemain Untuk Season Baru

So dengan oemergian Luiz Suarez yang berharga dalam £75M maka jumlah fund untuk Liverpool shopping pemian untuk season baru berjumlah £135M. Satu jumlah yang besar untuk liverpool mencari bakat baru dan star. Apapun thanks to Suarez atas usaha dia untuk meniakkan Liverpool semula dan atas duit hasil jualan dia Liverpool boleh build up team. Dah tau siapa new signning untuk Liverpool FC untuk musim baru?
Continue reading

pixel Liverpool Shopping Pemain Untuk Season Baru