Lagu Raya For U To C

Assalamualaikum,

Hari raya dah semakin hampir. Memang kalau time-tima macam ni orang tengah sibuk buat perisapan raya macam buat kuih, shopping raya dan yang paling best DJ Radio memang tengah syok keluarkan lagu raya. Lagu raya kalau nak diikutkan yang sedap didengar tetap lagu raya lama. Memang kalau dengar mood raya tu sampai. Lagu baru pun bukan takde yang best tapi masalahnya lagu raya yang baru kebanyakan ialah lagu raya yang tak macam lagu raya. Pernah dengar lagu raya For U To C?

 


Ni lah dia lagu raya For U To C. Actually lagu ni lagu lama cuma dibarukan je. Ni kira rebranding 4U2C. Yang bikin group ni pun Dato AC Mizal. Rentak sama cuma beat dia laju kan skit. For U To C ni gambungan pelawak-pelawak Malaysia. Yang ada dalam ni Shuib Sepahtu, Kumpulan Bocey,Ajak Shiro, dan Dato AC Mizal. Video clip dia sangat sempoi. Walaupun dengan melodi yang baru lagu still best.

p/s:

Kejap je dah nak raya icon smile Lagu Raya For U To C

Liverpool Shopping Pemain Untuk Season Baru

Assalamualaikum,

First of all takziah untuk keluarga penumpang pesawat MH17 yang telah ditembak dan terhempas di sempadan Russia-Ukraine. Hari ni nak cerita pasal team pasal Liverpool shopping pemain untuk season baru. So saya harap takde yang anggap saya tak sensitif dengan apa yang berlaku. Ok macam yang kita tau Liverpool FC dah kehilangan satu tonggak utama dalam team iaitu Luiz Suarez yang telah berpindah ke Barca minggu lepas. Serius bagi saya pemergian dia satu kehilangan besar…

0 Liverpool Shopping Pemain Untuk Season Baru

So dengan oemergian Luiz Suarez yang berharga dalam £75M maka jumlah fund untuk Liverpool shopping pemian untuk season baru berjumlah £135M. Satu jumlah yang besar untuk liverpool mencari bakat baru dan star. Apapun thanks to Suarez atas usaha dia untuk meniakkan Liverpool semula dan atas duit hasil jualan dia Liverpool boleh build up team. Dah tau siapa new signning untuk Liverpool FC untuk musim baru?
Continue reading

Setahun Sudah Berniaga Online

Assalamualaikum,

Sedar tak sedar dah hampir dua minggu dah kita berpuasa. Memang masa terlalu laju untuk kita tunggu. Buat kerja sikit tau-tau dah sejam. Tu bagi orang yang sentiasa ada buat kerjalah yang dok melayan perasaan dan Facebook memang terasa lama. Sebut pasal Facebook rupanya sedar tak sedar jugak dah masuk setahun saya berniaga onlione dengan gunakan platform Dress Like Casual.

InternetBusiness Setahun Sudah Berniaga Online

Dulu saya cuma ada satu azam yang mana saya kena buat sebelum penghujung tahun 2014. Azam tu ialah walau apapun terjadi saya mesti mencuba berniaga online tak kisahlah jual apa pun (yang penting halal boleh kasi anak bini makan). Ni semua tercetus lepas saya tengok kawan saya Carl Samsudin meletup dengan Bella Ammara dia. Dengan ayat nasihat dia yang berbunyi ‘Berniagalah bean,jual je apa yang ko tau’ so saya redah.
Continue reading

Johor DT Juara Liga Super

Assalamualaikum,

Hari ni mood ada baik skit. Semalam Johor DT menang lawan Sarawak 1-0. Walaupun saya tak dapat nak follow pi Kuching untuk tengok perlawan terakhir Liga Super tapi spirit tu ada. Memang semua penyokong nak Johor DT menang match semalam sebab kalau menang maka Johor DT Juara Liga Super. Kira terubatlah luka sebab Liverpool tak dapat menang BPL season lepas.

10462574 791325874223036 6196752440814510834 n Johor DT Juara Liga Super

 

Ni kedudukan terakhir Liga Super musim ni. Kalau nak ikutkan kalau follow dari awal musim memang takde tanda langsung JDT boleh duduk atas. Paling tinggi pun tingkat 4 jelah. Macam-macam revolusi berlaku dalam team Johor DT sejak Tengku Mahkota Johor ambil alih. Macam-macam mulut longkang keluar statement pasal Johor DT. Tapi sokongan masih diteruskan sebab kami faham nak naikkan bola sepak bukan senang. So sekarang hasil dari pembangunan tu dah nampak sedikit demi sedikit dan Johor DT Juara Liga Super tahun ni. Sedangkan Alex Ferguson pun ambil masa beberapa tahun baru Manchester United menang liga inikan Johor DT.
Continue reading

pixel Johor DT Juara Liga Super