Dress Like Casual Di The Gerekz Bazaar

Assalamualaikum,

Hari ni sambil berniaga sambil update blog. Hari ni first time dalam sejarah Dress Like Casual berniaga secara off line. Selama ni cuma wujud di maya sahaja.

wpid photogrid 1411786120537 Dress Like Casual Di The Gerekz Bazaar

Hari ni nak try market offline kat The Gerekz Bazaar. Kat mana? Kat Kompleks Kejiranan Presint 16 Putrajaya. Kali ni Dress Like Casual combine dengan Butik AHHA.

wpid 2014927101855 Dress Like Casual Di The Gerekz Bazaar

So pada yang duduk area berdekatan presint 16 Putrajaya jom datang sini. Cari abang hensem pakai cap ikan…. Jom layan The Gerekz Bazaar.

P/S : Percubaan pertama biasanya dugaan banyak so sabar tu kena ada…

Tumbangnya Liverpool Di Uptown Park | BPL Match 5

Assalamualaikum,

Dah xde apa nak cerita, so kita bukak pasal bola. Tiada niat nak potong jalan Wan Gerrard sebab dia memang penulis This Is Anfield versi Melayu. Setelah tumbang di Anfield minggu lepas dengan Aston Villa minggu ni tumbangnya Liverpool Di Uptown Park dengan West Ham United. Satu keputusan yang boleh dikatakan mengejutkan fans Liverpool sebab sepatutnya boleh menang. Bak kata penyokong Manchester United sebelum game diorang ‘Alah dengan team cap ayam pun kalah ke?’. Betullah diorang kata West Ham memang team cap ayam kalau nak dibandingkan dengan MK Don dan Leicester City. Oklah cerita banyak tak guna jom ushar highlight :

 


Ni highlight untuk game pagi Ahad hari yang membuatkan ramai fans Liverpool kecewa. sampai ada yang nak suruh Brendan Rodgers letak jawatan. Apa yang boleh saya cakap fans macam ni better pegi sokong Manchester United lah. Tak masuk akal takkan sebab tumbangnya Liverpool di Uptown Park nak suruh Brendan Rodgers letak jawatan. Silalah buang perangai glory hunter tu. Dalam game ni terus terang memang saya pun tak puas hati yelah kalah siapa nak tapi sokong tetap sokong.
Continue reading

Debut Gol Balotelli Untuk Liverpool | UCL 2014/2015

Assalamualaikum,

Setelah beberapa tahun tak qiamullail bola semalam buat kali pertamanya bangun untuk tengok first game Liverpool dengan player muda di pentas UCL. Setelah kecewa sedikit kalah dengan Aston Villa awal pagi Ahad so harapan saya untuk match ni ialah Liverpool kena menang kalau tak memang wall facebook akan dibanjiri provokasi yang amat menyayat hati. Pagi tadi Liverpool lawan kelab dari Bulgaria yang bernama Ludogorets. Saya pun forst time dengar nama kelab ni tapi kita tengok fact pasal kelab ni…

10704215 856578347686397 5247073016446570832 o Debut Gol Balotelli Untuk Liverpool | UCL 2014/2015

Kelab Ludogorets ni memang kalau ikut hakikatnya nama dia tak pernah dengar tapi kalau ikut dia pernah kalahkan beberapa kelab ada nama kat europe dan dia pernah duduk 16 top team dalam europa league last season. Walau apapun stat diorang macam biasa semua fans Liverpool cuma nak menang je supaya 3 mata tetap di Anfield dan rata-rata fans Liverpool nak tengok debut gol Balotelli. Kita tengok line up Liverpool untuk pagi tadi :
Continue reading

Tak Mampu Jangan Pakai

Assalamualaikum,

Lama saya tak menulis dalam blog cap ayam ni.Terlalu busy dengan perniagaan ‘fake item’ yang dikeji ramai haha. Tajuk tak mampu jangan pakai ni ada kena mengena dengan apa yang saya sedang buat ni.

wpid no fake1 Tak Mampu Jangan Pakai

Tak mampu jangan pakai ni bunyi nya agak kasar dan kalau ikut hati kalau orang tu cakap depan muka memang tapak adidas dah melekat kat pipi dia. Orang macam ni lebih sesuai saya cakap orang yang kurang peradaban dan terlalu nak sangat jadi ‘true’.

Continue reading

pixel Tak Mampu Jangan Pakai